Ik help met het verwerken en verwoorden van je persoonlijke ervaringen om zo dichter bij je beleving te komen. Ik kijk hoe je contact maakt en wat je daarbij ervaart.

“Wat we een persoonlijke crisis noemen is eigenlijk het moment waarop,

 een voordien onzichtbaar conflict in onszelf tijdelijk zichtbaar wordt.” 

Guy Finley

Door je in dit proces te ondersteunen, benader ik je op een unieke en individuele wijze. Geen mens is hetzelfde en ik ga daarom zorgvuldig en respectvol te werk en zal je nergens toe dwingen. Ik creëer in mijn praktijk een veilige omgeving waarin je kunt experimenteren met nieuw gedrag.

Ik geef je de mogelijkheid om gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. Als het op het gebied van je persoonlijke leven beter gaat, zal verbetering op andere terreinen vaak makkelijker zijn. Je zult beter je eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen en keuzes maken die bij je passen.

Ik bied met name:

  • Therapie aan jonge moeders met Burn-Out klachten
  • Individuele therapie aan volwassenen
  • Partnerrelatietherapie

Wat anderen zeggen

Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, de goede adviezen die ik van je heb mogen ontvangen. Ook in moeilijkere tijden heb ik veel aan je gehad. Ik zal je missen.

Jonge vrouw

Ik heb me altijd door jou gesteund gevoeld, vooral in tijden dat het niet altijd makkelijk voor me was zoals het overlijden van mijn vader, relatiebreuk en de slepende affaire die ik had. Heel erg bedankt daarvoor.

Vrouw 42 jaar

Ik heb veel aan je te danken. Jij stimuleerde mij me verder te ontwikkelen en geloofde in mij.

Vrouw van bijna 40 jaar

Dan is nu het moment aangebroken om je te bedanken. Bedankt voor het vertrouwen om mijzelf te ontwikkelen, jouw betrokkenheid en steun. Vooral bedankt dat je er was wanneer ik daar behoefte aan had.

Man van 35 jaar

Heel veel dank! Voor je vertrouwen in mij, voor je scherpe blik, dat problemen eenvoudig werden als ik je gesproken had. Maar vooral om je humor, wat kan ik lachen om jouw grappen. Ik bewonder je kracht en pit, ik probeer daar een voorbeeld aan te nemen.

Vrouw 43 jaar

Ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, de heldere adviezen, je luisterend oor. Deze gesprekken zijn voor mij heel waardevol geweest, zeker toen ik het zelf zo moeilijk had.

Vrouw 41 jaar

Je bent vasthoudend en “to the point”, je kwam snel op een prettige manier bij de kern van mijn probleem.

Man begin 60 jaar

Dank je wel voor de prachtige woorden! Mooie beelden zijn het, het dragen naar de overkant! En ik wil je ook bedanken voor je rustige stevige en ook zachte aanwezigheid.

Vrouw 74 jaar