Als Gestalttherapeut en EPT therapeut met een stuk levenservaring kan ik je met kennis van zaken een nieuw perspectief bieden in jouw situatie, relatie of gezin.

Ik heb 12 jaar gewerkt als manager en leidinggevende bij Rijnstad te Arnhem en gaf leiding aan verschillende maatschappelijk werk teams in de gemeente Arnhem, Lingewaard en Rheden. Daarbij kon ik me naast managementtaken ook als werkbegeleider richten op het persoonlijk functioneren van de medewerkers, de inhoud van het werk en casuïstiek. Als manager was ik een coachende leider ook op het persoonlijke vlak. In de tussentijd heb ik de studie voor Ervaringsgerichte psychotherapie (EPT) en Gestalttherapie bij het Kempler Instituut afgerond en mijn eigen praktijk “ Onder de Linde” therapie en coaching in Groesbeek opgericht.

Voor deze periode heb ik 14 jaar gewerkt, als maatschappelijk werker: bij het het algemeen maatschappelijk werk, met vluchtelingen en asielzoekers, als schoolmaatschappelijk werker met (Multi-Probleem) gezinnen en met groepen volwassenen.

Door deze ervaringen ben ik de therapeut geworden die ik nu ben, een Gestalttherapeut die je zonder oordeel open tegemoet zal treden. Ik werk vanuit de visie: “Droom groot, maar begin klein. Een kleine aanpassing kan een groot effect hebben op je leven.”

 

Wat anderen zeggen

Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, de goede adviezen die ik van je heb mogen ontvangen. Ook in moeilijkere tijden heb ik veel aan je gehad. Ik zal je missen.

Jonge vrouw

Ik heb me altijd door jou gesteund gevoeld, vooral in tijden dat het niet altijd makkelijk voor me was zoals het overlijden van mijn vader, relatiebreuk en de slepende affaire die ik had. Heel erg bedankt daarvoor.

Vrouw 42 jaar

Ik heb veel aan je te danken. Jij stimuleerde mij me verder te ontwikkelen en geloofde in mij.

Vrouw van bijna 40 jaar

Dan is nu het moment aangebroken om je te bedanken. Bedankt voor het vertrouwen om mijzelf te ontwikkelen, jouw betrokkenheid en steun. Vooral bedankt dat je er was wanneer ik daar behoefte aan had.

Man van 35 jaar

Heel veel dank! Voor je vertrouwen in mij, voor je scherpe blik, dat problemen eenvoudig werden als ik je gesproken had. Maar vooral om je humor, wat kan ik lachen om jouw grappen. Ik bewonder je kracht en pit, ik probeer daar een voorbeeld aan te nemen.

Vrouw 43 jaar

Ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, de heldere adviezen, je luisterend oor. Deze gesprekken zijn voor mij heel waardevol geweest, zeker toen ik het zelf zo moeilijk had.

Vrouw 41 jaar

Je bent vasthoudend en “to the point”, je kwam snel op een prettige manier bij de kern van mijn probleem.

Man begin 60 jaar

Dank je wel voor de prachtige woorden! Mooie beelden zijn het, het dragen naar de overkant! En ik wil je ook bedanken voor je rustige stevige en ook zachte aanwezigheid.

Vrouw 74 jaar