In mijn vorige werk heb ik ervaren dat mensen behoorlijk in de knel kunnen raken in hun werk. Ik zag dat dit door persoonlijke eigenschappen kan worden veroorzaakt omdat iemand te perfectionistisch is, een te groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, zijn of haar grenzen niet kan aangeven. Ook kunnen er onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden opspelen. De werkdruk of de problemen in de organisatie kunnen een negatief effect op zowel de werkgever als de werknemer hebben.

Ik kan in de coaching de tijd met je nemen om te kijken waar je in je leven naar toe wilt en hoe je daarbij je kwaliteiten en talenten kunt gebruiken. Stap voor stap werken we samen aan jouw veranderingsproces, zodat je, je verder kunt ontplooien.

” Hoe groter de twijfel waar je doorheen durft te stappen, hoe groter je mogelijkheid om boven jezelf uit te groeien.”

Guy Finley

Wat anderen zeggen

Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, de goede adviezen die ik van je heb mogen ontvangen. Ook in moeilijkere tijden heb ik veel aan je gehad. Ik zal je missen.

Jonge vrouw

Ik heb me altijd door jou gesteund gevoeld, vooral in tijden dat het niet altijd makkelijk voor me was zoals het overlijden van mijn vader, relatiebreuk en de slepende affaire die ik had. Heel erg bedankt daarvoor.

Vrouw 42 jaar

Ik heb veel aan je te danken. Jij stimuleerde mij me verder te ontwikkelen en geloofde in mij.

Vrouw van bijna 40 jaar

Dan is nu het moment aangebroken om je te bedanken. Bedankt voor het vertrouwen om mijzelf te ontwikkelen, jouw betrokkenheid en steun. Vooral bedankt dat je er was wanneer ik daar behoefte aan had.

Man van 35 jaar

Heel veel dank! Voor je vertrouwen in mij, voor je scherpe blik, dat problemen eenvoudig werden als ik je gesproken had. Maar vooral om je humor, wat kan ik lachen om jouw grappen. Ik bewonder je kracht en pit, ik probeer daar een voorbeeld aan te nemen.

Vrouw 43 jaar

Ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, de heldere adviezen, je luisterend oor. Deze gesprekken zijn voor mij heel waardevol geweest, zeker toen ik het zelf zo moeilijk had.

Vrouw 41 jaar

Je bent vasthoudend en “to the point”, je kwam snel op een prettige manier bij de kern van mijn probleem.

Man begin 60 jaar

Dank je wel voor de prachtige woorden! Mooie beelden zijn het, het dragen naar de overkant! En ik wil je ook bedanken voor je rustige stevige en ook zachte aanwezigheid.

Vrouw 74 jaar